Welcom tu Forum SpartaOTS
Zabawa polega na zabiciu 500 królików. W 1 poście można uśmiercić jednego królika. Nie piszemy jednego postu pod drugim. Każdą śmierć opisujemy.
Ja zacznę:
Pierwszy królik popełnił samobójstwo, po tym jak Maciek z klanu wypił piwo, a Joaśka odeszła od Artura.
To straszna Historia...xD
Drugi królik był w kinie na filmie pt.,,Sezon na misia 2'' i w tym filmie widział jak nimi rzucają,załamał się i wychodząc z Kina wbiegł pod Tira.[']
Haha,Koń by się uśmiał z trzeciej Histori...
A czwartego królika porwano jak szedł do Biedronki po starter Biedronkowy...Poszukiwanie trwało 5dni.Detektyw Fridek skapował się gdzie jest melina porywaczy i tam pojechał ale wchodząc poślizgnął się na gównie i spadł ze schodów,tamci się skapneli i zabili Królika,a potem go schowali i uciekli...Biedny królik
@EDIT BY MODE
Zmieniłem trzeciego na czwartego. Trzeci już nie żyje ;p
9-ty poszedł do krainy Smerfów po smerfne jagody ale tam się czaił Gargamel na smerfy,gdy zobaczył królika pomyślał ,,poco mi taki mały smerf wole takiego królika''i schował się w krzakach.Królik sobie szedł jak tu nagle wyskoczył Gargamel i go zabrał do swojej chaty.Wrzucił go do rondla z gorącą wodą,i potym upiekł i zjadł.
THE END=KONIEC
Ostatnio edytowany przez BiomedD (2009-02-05 16:21:22)